Τρ09292020

ΑνανέωσηΤε, 30 Σεπ 2020 10am

Πλήθος κόσμου στα γενέθλια του 3oυ καταστήματος ξηρών καρπών & καφέδων “Σιδέρης”

Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του συμπλήρωσε το 3ο κατά σειρά κατάστημα ξηρών καρπών & καφέδων “Σιδέρης”, και το γιόρτασε μ’ ένα εντυπωσιακό event την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου. Λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα, φίλοι αλλά και πελάτες και λάτρεις των ξηρών καρπών έσπευσαν στην Κορίνθου 301 και Παντανάσσης, για να δώσουν τις ευχές τους στο Φάνη Σιδέρη και τους συνεργάτες του, ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν jazz μελωδίες από τους JazzyBitter.

Τις εντυπώσεις όμως έκλεψαν οι Μιχάλης Αγγελόπουλος και Μαρίνος Κουμουνδούρος, μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, οι οποίοι φρόντισαν να… γλυκάνουν τους προσκεκλημένους, με μπάρες από ξηρούς καρπούς, σοκολατένιες δημιουργίες και μικρές γευστικές μπουκίτσες με βάση τα αποξηραμένα φρούτα, όλα από πρώτες ύλες του καταστήματος, που ετοίμαζαν επί τόπου.

Πρόκειται για το 3ο κατάστημα της γνωστής βιοτεχνίας, ένας χώρος στο κέντρο της πόλης, που συνδυάζει αρμονικά το μοντέρνο design με το παραδοσιακό στυλ, αποτυπώνοντας την εξέλιξη και συγχρόνως τη διαχρονική ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών στις 4 δεκαετίες λειτουργίας της.

Eκεί μπορεί κανείς να γευτεί και να δοκιμάσει μια τεράστια ποικιλία ξηρών καρπών, καφέδων, μπαχαρικών και άλλα είδη προϊόντων, όπως υπερτροφές, βιολογικά προϊόντα, κουφέτα και αποξηραμένα φρούτα.