Πα10182019

ΑνανέωσηΠε, 17 Οκτ 2019 9pm

GOSSIP

Ποιο σημείο του αντρικού σώματος κοιτάνε οι γυναίκες

Ποιο σημείο του αντρικού σώματος κοιτάνε οι γυναίκες

Οι περισσότερες έρευνες έχουν ετσιάσει το ενδιαφέρον τους στα σημεία του γυναικείου σώματος που οι άνδρες θεωρούν εκλυστικά πάνω σε ένα γυναικείο σώμα. Τι συμβαίνει όμως όταν οι γυναίκες κοιτούν έναν άνδρα; Σε ποια σημεία του σώματός του εστιάζουν;

Μαλλιά: 5%, μάτια: 18%, χείλη: 15%, στόμα: 11%, πρόσωπο γενικά: 48%.

Λαιμός: 8%, στήθος: 18%, χέρια: 19%, γοφοί (οπίσθια): 30%, πόδια: 11%.

Κοιλιά-περιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φεύγει η Πινακοθήκη από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, "ανοίγεται" στην πόλη και μπαίνουν νέες λειτουργίες στη Μαιζώνος!

Φεύγει η Πινακοθήκη από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη,

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκπόνηση της μελέτης για την αναβάθμιση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών και τη μετατροπή της σε ένα σύγχρονο χώρο. Όπως είπε o Αντιδήμαρχος  Αρχιτεκτονικού Έργου  Χρήστος Κορδάς η μελέτη δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και κάτι τέτοιο αναμένεται να πάρει κατά προσέγγιση, μερικούς μήνες ακόμα (αρχές του έτους).

Ο σχεδιασμός προβλέπει  την αξιοποίηση και του ισόγειου χώρου στον οποίο στεγάζεται η Δημοτική Πινακοθήκη και τη μετατροπή του σε βιβλιοθήκη και τη μεταφορά της Πινακοθήκης στο Δημαρχείο, αναφέρει στο thebest.gr ο κ. Κορδάς, επισημαίνοντας παράλληλα ότι προβλέπονται εργασίες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Πατρινή Σίλια Ευαγγέλου, μπήκε θριαμβεύτρια στο σπίτι του GNTM

Η Πατρινή Σίλια Ευαγγέλου, μπήκε θριαμβεύτρια στο σπίτι του GNTM

Το Greece’s Next Top Model βρίσκεται ήδη στον αέρα δύο εβδομάδες τώρα, και έχουμε δει και αρκετά εντυπωσιακά κορίτσια μέχρι στιγμής. Οι οντισιόν βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και εμείς έχουμε πολλά ακόμη να δούμε. Μπορεί να μας εντυπωσίασαν ήδη αρκετά μερικές κοπέλες, όμως υπάρχουν και κάποιες που δεν έχουμε δει ακόμη και βρίσκονται ήδη μέσα στο σπίτι του GNTM.

Μία από αυτές μάλιστα πέρυσι συμμετείχε στα καλλιστεία, τα οποία επέστρεψαν στους δέκτες μας έπειτα από πάρα πολλά χρόνια. Μπορεί να έχασε τον τίτλο από την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία λίγο πριν είχε εμφανιστεί στο GNTM, όμως η αποτυχία της αυτή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Κώστας Μπουρδόπουλος παντρεύτηκε την δικηγόρο Σοφία Κολλιοπούλου

Ο Κώστας Μπουρδόπουλος παντρεύτηκε την δικηγόρο Σοφία Κολλιοπούλου

Ο γνωστός Πατρινός ραδιοφωνικός παραγωγός του KIIS EXTRA και επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης, Κώστας Μπουρδόπουλος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, πατρινή δικηγόρο, Σοφία Κολλιοπούλου. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αφοσίωσης, σεβασμού κι αγάπης ενώπιον Θεού κι ανθρώπων στον παλαιό Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέου με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Ανδρέα Ταξιάρχη και τη σύζυγό του, Μαριάννα Μολφέτα.

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν κοντά τους σ’ αυτή τη σημαντική στιγμή, η οποία και σηματοδοτεί την κοινή τους πορεία στη ζωή. Οι ευχές αμέτρητες, όπως και τα χαμόγελα ευτυχίας τόσο του ζευγαριού, όσ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεγάλα λάθη που κάνουμε και καταστρέφουμε τον ύπνο μας

Μεγάλα λάθη που κάνουμε και καταστρέφουμε τον ύπνο μας

Ο ύπνος είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή για πολλούς λόγος. Ένας καλός ύπνος μπορεί να μας οδηγήσει στην επαγγελματική επιτυχία, μέχρι και στην απώλεια βάρους. Υπάρχουν, όμως, μερικά πραγματάκια που πρέπει να αποφεύγετε να κάνετε πριν κοιμηθείτε, αν θέλετε να απολαύσετε έναν ήρεμο και αδιατάρακτο ύπνο.

Εκτός, λοιπόν, από το να πιείτε ένα καφεδάκι πριν τον ύπνο, αυτά είναι τα έξι πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε πριν κοιμηθείτε:

1. Να κοιτάξουμε το κινητό μας ή το τάμπλετ

Ρίχνετε μια τελευταία ματιά στο e-mail σας και στο Facebook, δύο λεπτάκια μόνο. Μην το κάνετε: το φως της οθόνης στα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.