Κυ12152019

ΑνανέωσηΣα, 14 Δεκ 2019 12pm

GOING OUT

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το Σάββατο στην Πάτρα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το Σάββατο στην Πάτρα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης λειτουργώντας πάντα μέσα στο πεδίο της μουσικής αναζήτησης βρίσκεται και πάλι σε μια ουσιαστική και δημιουργική περίοδο . Μετά από ένα πλούσιο σε εμφανίσεις Φθινόπωρο , υποδέχεται τις φετινές γιορτές στη Πάτρα με ένα μεγάλο εορταστικό πρόγραμμα γεμάτο από καλή μουσική και καθαρά αισθήματα. Με αφετηρία αγαπημένες από όλους μελωδίες, μας καλεί σε ένα ταξίδι από το «Άγγιγμα Ψυχής» , το « Μόνο στα Όνειρα» και το «Πάρτι», το «Δεν Φεύγω» , το «Για Σένα», και το «Όλα ή Τίποτα», μέχρι και την πρόσφατη «Σαϊτιά». Μαζί του η Μελίνα Μακρή, μια μοναδική τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή με το συγκρότημά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Δε θα με τρελάνεις εσύ εμένα" στο Επίκεντρο

Η σπαρταριστή φαρσοκωμωδία «Δε θα με τρελάνεις εσύ εμένα» σε σκηνοθεσία Έφη Κεραμίδα ανεβαίνει στο θέατρο Επίκεντρο+ την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για το έργο των Παναγιώτη Καποδίστρια και Αργύρη Γιαμάλογλου στο οποίο μία σειρά απροσδόκητων καταστάσεων προκαλεί άφθονο γέλιο.

Υπόθεση του έργου:
Ένας άσωτος γκαλερίστας, ο Παύλος, με αδυναμία στις γυναίκες θα βρει τους μάστορές του μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Θα ζήσει τραγελαφικές καταστάσεις που θα τον φτάσουν στα όρια της τρέλας. Είναι όμως αυτό αρκετό για να μπει στον ίσιο δρόμο; Ταυτότητα παράστασης Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Νικόλας Μητσόβας Χρήστος Παπαδόπο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χριστουγεννιάτικο Art Yet Fun Market χειροτεχνών στην Αγορά Αργύρη

Χριστουγεννιάτικο Art Yet Fun Market χειροτεχνών στην Αγορά Αργύρη

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή Χειροτεχνών της ArtyetFunδιοργανώνεται και αυτή την χρονιά στον χώρο της Αγοράς Αργύρη, στην Αγ. Ανδρέου, την Παρασκευή 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, από τις 10.00 το πρωί έως τις 8.30 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.

Η ArtYetFunείναι μια κοινότητα χειροτεχνών η οποία καθιέρωσε από το 2015 τα Marketsχειροτεχνών στην Πάτρα δίνοντας σε δημιουργούς της πόλης αλλά και όλης της χώρας την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά και το ταλέντο τους στο Πατρινό κοινό. Κοινό που αγκάλιασε το χειροποίητο!

Και φέτος, στην τριήμερη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Χειροτεχνών της ArtyetFun, 6...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διπλό open call για το residency του Κινητήρα και το IPFF2020

Διπλό open call για το residency του Κινητήρα και το IPFF2020

TοIn Progress Feedback Festival (IPFF), το φεστιβάλ που εστιάζει στη δημιουργική διαδικασία και στη σχέση του δημιουργού με το κοινό του, παρά στο τελικό αποτέλεσμα, θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 27-29 Μαρτίου 2020 και 3-5 Απριλίου 2020 στην Αθήνα. Καλλιτέχνες από την Ελλάδα ή το εξωτερικό που μένουν στην Ελλάδα καλούνται να στείλουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 26/12/2019. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι για πρόβες και παρουσιάσεις από 20 Μαρτίου 2020 έως και 5 Απριλίου 2020 (το ακριβές διάστημα θα είναι 10 ημερών και θα ανακοινωθεί σύντομα).

Το In Progress Feedback Festival περιλαμβάνεται στα καλ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5η Eκθεση Kεραμικής στην Αγορά Αργύρη

5η Eκθεση Kεραμικής στην Αγορά Αργύρη

Το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου άνοιξε τις πύλες της η 5η Eκθεση Kεραμικής στην Αγορά Αργύρη, που διοργανώνεται από την Ομάδα Κεραμέων Ίχνη,με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Θα είναι ανοικτή κατά τις ώρες λειτουργίας της Αγοράς Αργύρη, δηλαδή 9:00-14:00 και 17:00-21:00 (εκτός Κυριακής).

            Σαράντα Έλληνες κεραμίστες, καταξιωμένοι δημιουργοί και νέα ταλέντα, δημιούργησαν πρωτότυπα έργα για την έκθεση αυτή, έργα που δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα σε αντίστοιχη ομαδική έκθεση. Οι επισκέπτες είχαν ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.