Δε03082021

ΑνανέωσηΚυ, 07 Μαρ 2021 8pm

Praktiker Hellas και Vitex A.E. ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη νέα της στρατηγική συνεργασία, στον χώρο των χρωμάτων, με την εταιρία Vitex Α.E. Επιλέγει την κορυφαία Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων Vitex A.E., με στόχο να κάνει καθημερινά πράξη τη δέσμευσή της για παροχή κορυφαίων εμπειριών εξυπηρέτησης, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Στο πλαίσιο αυτό,  δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της, να βρουν την πλήρη γκάμα οικοδομικών χρωμάτων και βερνικιών Vitexστα 16 καταστήματα Praktiker πανελλαδικά, στο praktiker.gr καθώς και στα δύο b2b Centers της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τον Φεβρουάριο.

 

Βασικός στόχος της συνεργασίας και των δύο εταιριών, είναι η άρτια εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών του αγοραστικού κοινού, με προϊόντα που προσφέρουν λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας, συνδυάζοντας ποιότητα, καινοτομία, τεχνογνωσία και περιβαλλοντική ευαισθησία, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

Οκ. Δημήτρης Μάγκος, Διευθυντής Αγορών της PraktikerHellas,δήλωσε σχετικά:«ΣτηνPraktikerHellas, μετρώντας 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, εκπαιδεύουμεσταθερά τους καταναλωτέςμαςγύρω από τη φιλοσοφία «Φτιάξ’ το μόνος σου» (DΙY), ενώπαρέχουμε ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις προϊόντων & υπηρεσιών, ενθαρρύνοντας ιδιώτες και επαγγελματίες να αλλάξουν τον χώρο τους και την ποιότητα ζωής τους. Η συνεργασία μας με τη VitexA.E, μια από τις δυναμικότερες και  με έντονο κοινωνικό πρόσωπο βιομηχανίες χρωμάτων, μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς εγκαινιάζειμια μεγάλη και στρατηγικής σημασίας σύμπραξηπουστόχο έχει να καλύψει, με καινοτόμα προϊόντα και νέες ιδέες,τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών μας πανελλαδικά.» 

 

Ο κ. Βασίλης Βλαχογιάννης, Εμπορικός Διευθυντής της VitexA.Eανέφερε σχετικά:«Η νέα συνεργασία με την PraktikerHellasείναι μία επιβράβευση της δυναμικής πορείας και ηγετικής στρατηγικής που έχει καταρτίσει η Vitexτα τελευταία χρόνια,με κεντρικούς πυλώνες την αριστεία, την βιωσιμότητα και το υπεύθυνο επιχειρείν. Με τη σύμπραξη αυτή,οι καινοτόμες λύσεις τηςVitexβρίσκονται ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές καλύπτοντας πλήρως τις αναγκές τους για χρώμα. Προσβλέπουμε σε μία επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία με την PraktikerHellas,με κοινό στόχο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού».