Σα09262020

ΑνανέωσηΔε, 28 Σεπ 2020 10am

"Μπράβοι" στο τελωνείο της Πάτρας; - Πρωτόγνωρες καταστάσεις στον πλειστηριασμό αυτοκινήτων

Πρωτόγνωρες καταστάσεις έζησαν όσοι βρέθηκαν την Δευτέρα στις αποθήκες του τελωνείου της Πάτρας για να συμμετάσχουν στην προφορική πλειοδοτική δημοπρασία οχημάτων τα οποία βρέθηκαν στην κυριότητα του ελληνικού Δημοσίου.

Σύμφωνα με καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας υπήρξε ένταση, με φωνές, και απειλές. Πρωταγωνιστές του πρωτοφανούς επεισοδίου φέρονται να είναι Αθηναίοι (κάποιοι εξ αυτών είχαν το σωματότυπο μπράβων) οι οποίοι απειλούσαν και τρομοκρατούσαν όσους εκδήλωναν ενδιαφέρον για την αγορά συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες  μία ομάδα ατόμων που συμμετείχε στη διαδικασία ήθελε πάση θυσία να αποκτήσει ένα τζιπ, το οποίο είχε τιμή εκκίνησης 40.000 ευρώ.

Έτσι ο πρώτος πλειοδότης, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, δέχθηκε φραστική επίθεση από την συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, οι οποίοι φέρονται να εκπροσωπούσαν επιχείρηση της Αθήνας που ήθελε να «χτυπήσει» το όχημα στη μικρότερη δυνατή τιμή.

Το ίδιο συνέβη και με τους άλλους ενδιαφερόμενους και έτσι το όχημα κατοχυρώθηκε στην ομάδα αυτή, έναντι του ποσού των 66 χιλιάδων ευρώ.  Πάντως,  άνθρωποι που παρακολουθούν χρόνια τις δημοπρασίες αυτοκινήτων, κάνουν λόγο για καταστάσεις που δεν είχαν βιώσει ποτέ στο παρελθόν και δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους.